Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Θέλω επειγόντως διακοπές….

Και επιτέλους θα τις έχω. Μετά από αναμονή μηνών έχω επιτέλους 18 μέρες άδεια. Ούτε μια , ούτε δύο , ούτε τρεις .Δεκαοκτώ ολόκληρες μέρες . Όπως καταλαβαίνετε έχω κάνει τα νεύρα όλων των συναδέλφων μου τσαταλάκια ! Ότι κι αν μου λένε εγώ τους απαντώ αδιάφορα ‘Δεν ξέρω , έχω άδεια από αύριο για ΔΕΚΑΟΚΤΩ μέρες ’. Φροντίζω να το τονίζω και να το ξανατονίζω γιατί έτσι γίνεται ακόμα εκνευριστικότερο.

Δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσω τις ορδές εξαγριωμένων κρητίκαρων με αιματοβαμμένα πουκάμισα που θα θέλουν να κόψουν φορτωτικές για να στείλουν όλη την παραγωγή τους σε αρνιά σε συγγενείς στην Αθήνα . Γιατί σου λέει καλύτερα να στείλω ένα αρνί και να κάτσουν εκεί που κάθονται παρά να μου κουβαληθούν εδώ συν γυναιξί και τέκνοις και να κάνω μαύρο Πάσχα με τα σκατοemoπαιδα τους να κάθονται σε μία γωνία και όλοι να ασχολούνται με τα ψυχολογικά τους.

Δεν θα έχω να αντιμετωπίσω τις ορδές Αθηναίων και γενικά μη κρητικών οι οποίοι αφού εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους για να κατέβουν ΚΑΙ ΜΟΝΟ , έρχονται χαλαροί τελευταία στιγμή την Δευτέρα του Πάσχα για να επιστρέψουν , απλά για να ακούσουν ότι φυσικά δεν υπάρχουν εισιτήρια και να αρχίσουν το μπίρι μπίρι . Και φυσικά αυτοί δεν έχουν κανένα μερίδιο ευθύνης . ΜΟΝΟ εμείς φταίμε ως συνήθως.

Φέτος είχα εντονότατα την υποψία ότι θα περάσω το Πάσχα μου με την μητέρα και μόνο . Και ξαφνικά το αναπάντεχο συνέβη. Μου ’ρχονται καλιτσουνάδες(επισκέπτες του Πάσχα για όσους δεν κατάλαβαν την κρητικη αργκώ) . Αλλά όχι από τους σπαστικούς , εκνευριστικούς και καταπιεστικούς . Άνθρωποι που έχω να δω καιρό και με τους οποίους έχω περάσει υπέροχα , έρχονται να περάσουμε μια βδομάδα εδώ , όλο βόλτες και καλοπέραση .

Και μετά Βερολίνο . Δευτέρα του Πάσχα θα είμαι εκεί. Στην συναυλία του Lionel Richie (ναι , ζει ακόμα , αλλά για πόσο?) , να τριγυρνάω στα σκοτεινά μουντά σοκάκια της γερμανικής πρωτεύουσας , παρέα με καλούς και αγαπημένους φίλους ξανά. Βόλτες , λουκάνικα και μπύρες. Ταινίες σε κινηματογράφους ΙΜΑΧ και ηλεκτρονική μουσική στο φουλ! Ο καλύτερος συνδυασμός για να πάρεις 10 κιλά σε μια εβδομάδα. Και η μέρα της γιορτής μου θα με βρει αραχτό σε χαμάμ της Βουδαπέστης . Να μην σκέφτομαι τίποτα . Ούτε δουλεία , ούτε προβλήματα (που δεν έχω κιόλας αλλά τελοσπάντων) ούτε τίποτα !

Είναι όμορφα να έχεις άδεια , και ας έχεις εκατοντάδες πράγματα σχεδιασμένα , και ας μην ξεκουραστείς σωματικά . Γιατί το σημαντικότερο όλων είναι η εγκεφαλική μας ηρεμία αυτές τις μέρες . Χωρίς ουσίες και αηδίες αλλά με απόλυτα φυσικό τρόπο. Χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας . Γιατί έτσι πρέπει να είναι η ζωή μας. Απολαυστική!!!!!!!!

4 σχόλια:

  1. ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΒΟΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΟΥΣ??????????
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΟΠΟΤΕ ΚΥΚΛΟΣ.ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχω κλεισει εισιτηρια και ξενοδοχειο εδω και καιρο χωρις να πρήξω κανεναν....ολη μερα θα πινω και θα τρωω επισης χωρις να πρηζω κανενα....εχω πληρη αισθηση ου ποσο κακο ειναι να πρηζεις κοσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος πρήζεται να μπεί τότε σε γυάλα.. ή ακόμα καλύτερα να επιστρέψει πανω στα βουνά καί τα λαγκάδια!

    ... κακά τα ψέματα, είναι όπως έχεις αυνηθήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή