Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

ΝΕΥΡΑΚΙΑ , ΝΕΥΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑΚΙΑ......

Έχω νεύρα….ΠΟΛΛΑ νεύρα…γι ‘ αυτό δεν γράφω εδώ και 3 μέρες. Αν και υπόσχομαι κάτι να κάνω το σαββατοκύριακο.

Έχω νεύρα γιατί καταρχάς ο κόσμος με τον οποίο συναναστρέφομαι στην δουλεία μου ως πελάτες είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ . Όχι όλοι…κυρίως αυτοί που συναναστρέφομαι εγώ . προσπαθώ εδώ και καιρό να πείσω τον εαυτό μου ότι είμαι υπερβολικός και πρέπει να χαλαρώσω και να το απολαύσω. Αλλά δεν γίνεται. Δεν είναι ανθρωπίνως δυνατόν .Και εντάξει να μην σχολιάσω όταν μου ζητάνε εισιτήριο Πειραιά –Αθήνα (ενώ εγώ δουλεύω σε ναυτιλιακή που έχει δρομολόγια Πειραιά –Κρήτη ) και επιμένουν όταν το ξαναρωτάω για δεύτερη και τρίτη φορά . Να μην σχολιάσω όταν κυρία εξ Αθηνών με ρωτάει αν είναι μακριά η Ομόνοια από το Σύνταγμα . Να μην πω τίποτα όταν ρωτάω νεαρό εικοσάχρονο αν το εισιτήριο του είναι απλό , κατάστρωμα και αυτός μου επαναλαμβάνει συνεχώς ‘φοιτητικό, φοιτητικό’’ . Αλλά όταν επαναλαμβάνω την φράση ‘Δεν γνωρίζω μέχρι τι ώρα έχει απαγορευτικό (γιατί δεν τον έχω τον θεό στις επαφές μου στο msn)’’ για πάνω από 5 φορές στο ίδιο άτομο , ε εκεί ξεστροφαλιάζω (κι ας μην υπάρχει η λέξη καν στο λεξικό ) και ποιος με είδε και δεν με φοβήθηκε.

Έχω νεύρα και μάλιστα πολλά γιατί το SLUMDOG MILLIONAIRE δεν πήρε ΟΛΑ τα Όσκαρ για τα οποία προτάθηκε γιατί ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ τα άξιζε. Μια ταινία που σε κρατάει κολλημένο στην οθόνη , μια με την δράση της , μια με τις υπέροχες γεμάτες χρώματα εικόνες της και με ένα soundtrack που απλά δεν παίζεται.

Έχω νεύρα γιατί οι φίλοι μου κάποιες φορές το παρακάνουν. Και ψάχνοντας να βρουν το δίκιο τους σε θέματα δικά τους με ΑΛΛΟΥΣ ξεσπάνε πάνω μου . Λες και είμαι η αιτία για την κακοδαιμονία τους ή απλά είμαι ευκολότερος στόχος από άλλους που δεν θέλουν να ενοχλήσουν κι ας τους ενοχλούν περισσότερο από μένα . Γιατί σίγουρα και εγώ δεν είμαι άσπιλος και αμόλυντος ,αλλά αν κάτι έχω κάνει και πείραξα κάποιους από αυτούς θα το θεωρούσα πιο συνετό, αν μη τι άλλο σεβόμενοι το τι έχουμε κατά καιρούς περάσει μαζί, να μου μιλούσαν ευθέως και όχι με παιδιάστικα μηνυματάκια. .

Έχω νεύρα γιατί βρέχει , βρέχει , βρέχει και κάνει κρύο . Και δεν περνάνε οι μέρες να πάρω άδεια , και δεν σταματάνε να χτυπάνε τα τηλέφωνα , και δεν βγαίνουν καινούργια τραγούδια , και δεν τελειώνει επιτέλους το LOST , και δεν καλοκαιριάζει να ρθει ο Γιάννης , ο Φίλιππος , η Σωτηρία , ο Κώστας , ο Άγγελος και όλοι ΄΄αυτοί που περιμένουμε , αυτοί, αυτοιιιιιιιιι’’. Γιατί μας έλειψαν οι νύχτες στα μπαλκόνια , τα μπάνια στην παραλία , το φαΐ στα αγαπημένα μας στέκια , τα ποτάκια στα Λουξάκια και τα γέλια μας. Αυτά τα γέλια μας που ΑΠΛΑ με κάνουν να ξεχνάω τα νεύρα μου….

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα! Όντως πολλά νεύρα! :) Έχεις τα δίκια σου και 'συ. Όλα αυτά συμβαίνουν σε Ναυτιλιακή ή εννοείς σε πρακτορείο εισιτηρίων ? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σημερα ειμαι λιγο καλυτερα..χεχεχε... σε πρακτορειο εκδωσης εισιτηριων ναυτιλιακης εταιρειας γινονται ολα αυτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή