Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Μου λες πως έτσι είναι οι σχέσεις …

Κι εγώ σου λέω χωρίς εσένα δεν ζω...Σχέσεις καλές , κακές, εφήμερες , μόνιμες, όμορφες , άσχημες , δημόσιες , ιδιωτικές , εξάρτησης. …ΣΧΈΣΕΙΣ!


Παντού γύρω μας μια σχέση. Πας στην τυροπιτού της γειτονίας σου και επειδή έχετε ‘καλές σχέσεις' (όχι επειδή την έχεις κάνει πλούσια σαν γνήσιος χοντρός κοιλιόδουλος , όχι , όχι ) σου δίνει τα πιο φρέσκα , αυτά που ΜΟΛΙΣ βγήκαν απ΄ το φούρνο.

Πας στον κουρέα-μπαρμπέρη-κομμωτή σου και επειδή έχετε ΠΟΛΥ καλές σχέσεις είσαι υποχρεωμένος να απαντάς στα ίδια ηλίθια ερωτήματα του τα οποία εξυπηρετούν αφενός την αφόρητη πλήξη του και την ανάγκη επικοινωνίας με κόσμο
και αφετέρου την απεριόριστη κουτσομπολίστικη διάθεση που έχουμε όλοι κι ας μην το παραδεχόμαστε. Λες κι αν μάθει ποια είναι η βολικότερη στάση που χρησιμοποιείς στο σεξ , ή αν προτιμάς το τυρκουαζ από το βυσσινί θα αλλάξει η ζωή του.

Χτυπάει το κινητό σου και ο ξεχασμένος ξάδερφος της κουμπάρας της ξαδέλφης σου (που παρεμπιπτόντως δεν σε έχει πάρει έστω για ένα χρόνια πολλά στη γιορτή σου ) , θέλει ΣΗΜΕΡΑ 14 Αυγούστου να του βρεις μια δίκλινη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ καμπίνα και μια θέση για αυτοκίνητο για ΑΥΡΙΟ (15 Αυγούστου για την περίπτωση που ξεχαστήκατε). Τι λες ΡΕ? Άντρα θέλω , τώρα τόνε θέλω ?(γιατί εδώ που τα λέμε, λες από μέσα σου , ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ άκου εδώ τι μου ‘πε) . Που αν τον πάρω εγώ σήμερα να σου πω ότι πλημμύρισε το μπάνιο μου και σε θέλω τώρα θα μου πει ‘’Μα καλά είσαι σοβαρός ? Εδώ και τώρα? Πνίγομαι , πνίγομαι ΄΄

Αχ και don’t get me started on the κοινωνικές σχέσεις . Ξέρετε ,αυτές που σε υποχρεώνουν ,όταν πας σε εγκαίνια-βαφτίσια- γάμους – μνημόσυνα – κηδείες , να χαμογελάς χαρούμενα η θλιμμένα ανάλογα με την περίσταση σε εκατοντάδες άσχετους που αναρωτιούνται όπως και εσύ ‘Ποιος είναι αυτός πάλι, που τον ξέρω , τι θέλει απ τη ζωή μου , πρέπει πάντως να τον έχει τεράστιο ,κοίτα φούσκωμα στο παντελόνι , τι βυζαρες είναι αυτές Παναγία μου ’ κτλ. 10 δευτερόλεπτα πριν περάσουν στον επόμενο τεράστιο ή στην επόμενη βυζαρου- τσουλί-πουτανί. Γιάτι πρέπει να το υποστείς όλο αυτό? Επειδή κάποτε θα παντρευτείς –πεθάνεις –ανοίξεις μαγαζί και θα τους θες όλους αυτούς γύρω σου? ΟΚ!!!!!

Και φτάνουμε στην ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ όλων των σχέσεων . ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ! Αυτήν που σε κάνει να χαμογελάς σε κάθε ευκαιρία, και να κλαις με αναφιλητά όταν κάτι στραβώσει. Που σου φτιάχνει ή σου χαλάει την μέρα σου. Που σε πάει στον παράδεισο ή σε κατεβάζει στην κόλαση. Λες και δεν υπάρχει ενδιάμεσο στάδιο. Αυτή είναι η σχέση που προτιμώ. Κι ας κλαίω , κι ας γελάω , και ας μουτρώνω , κι ας μουρμουρίζω ,κι ας κάνω σαν μικρό παιδί. Γιατί εσύ είσαι εκεί όπως εγώ είμαι εδώ για να τα ζεις όλα αυτά , να μουτρώνεις , να γελάς, να κλαις, να μουρμουρίζεις , να κάνεις σαν μικρό παιδί … ΓΙΑ ΜΕΝΑ…….ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

2 σχόλια: