Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

ΠΟΤΕ ?????

Δευτέρα .Μια απλή , καθημερινή Δευτέρα. Σαν όλες τις Δευτέρες του κόσμου . Και σαν κάθε απλή μέρα του κόσμου, έχουμε 10 λεπτά βροχή , 10 λεπτά ηλιοφάνεια και δέκα λεπτά συννεφιά , έτσι , για να σπάσει η μονοτονία βρε αδερφέ.

Μόνο στην Ελλάδα αυτό . 7 του Φλεβάρη , 25 βαθμοί κελσίου μες στη νύχτα. Και οι γκόμενες της πόλης σε απόλυτο πανικό . Θεέ μου , που είναι καταχωνιασμένα τα καλοκαιρινά? Παναγίτσα μου πότε θα προλάβω να κάνω κερί , χαλάουα , ξυράφι και ότι άλλο έχουν σκαρφιστεί διάφοροι για να αποφεύγεται η θαμνώδης κατάσταση που επικρατεί στο γυναικείο κορμί το χειμώνα.

Και το πρωί ….Άλλα ντ’ άλλα τα μεγάλα , της Παρασκευής το γάλα. Και νάσου πάλι τα χειμωνιάτικα ,και οι κατάρες για την τύχη τους τη ρημάδα , που άδικα τράβηξαν το μαρτύριο του ΄‘ξεχορταριάσματος’’ . Τι να πεις…Δεν υπάρχει ελπίς .

Και εγώ εδώ . Να κοιτάω την κούπα με τους Νεάντερταλ κυνηγούς , που ξάφνου ζωντανεύουν και αρχίζουν να τρέχουν πίσω από τα θηράματα τους .Σε μια άλλη εποχή. Που ο Φλεβάρης σήμαινε αγκαλιές γύρω από μια φωτιά , γιατί ΤΟΤΕ , πριν τα κάνουμε όλα μπάχαλο έκανε κρύο τον Φλεβάρη . ΤΟΤΕ που οι αγκαλιές δεν λογάριαζαν τρίχες , ρυτίδες και κυτταρίτιδα , αλλά λάμψη στα μάτια και ένα χαμόγελο ευτυχίας για μια ακόμα μέρα που πέρασε και όλα πήγαν καλά.

Κι αναρωτιέμαι…..Αν όχι καλύτερα ΤΟΤΕ ……….ΠΟΤΕ ????

1 σχόλιο: